LCN Witte Pedique

De moderne teennagelcorrectie

Iedereen wil graag van die voeten, waarmee je gewoon makkelijk en schaamteloos in open schoenen kan stappen, gewoon verzorgd, netjes en zonder beschadigingen. Soms heb je daar alleen een handje bij nodig. Schimmels zijn makkelijk opgelopen en beschadigingen kunnen je onzeker maken.

De Wilde-Pedique plus correctiemethode van LCN, geeft je nu de mogelijkheid om dit probleem op te lossen.

Wilde-Pedique plus is een professioneel concept waarmee beschadigde, hoorn of schimmel teennagels gecorrigeerd kunnen worden.

De teennagels kunnen geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel.

Deze speciaal ontwikkelde gel corrigeert de deels afgebroken of aangetaste nagel.

Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel en ziet er heel natuurlijk uit. De methode zorgt ervoor dat je voeten er weer goed uitzien en zorgen er, in geval van schimmel voor, dat de nagel zich kan herstellen. De schimmelwerende ingrediënten zullen de genezing ondersteunen. De nagel kan vervolgens zoals normaal afgewerkt worden met een lak, of met een ‘french look’.

Na een tijdje zal de nagel uitgroeien en kan de nagel bijgewerkt worden. Het bijwerken zal eens in de acht tot tien weken zijn. Na drie maanden zal de gel zijn uitgegroeid.

Mocht je twijfelen, kom gerust langs, dan kijken we of dit de beste oplossing voor je is.

LCN Pedique is een èènfase gel die onder de UV lamp wordt uitgehard. Het produkt is elastisch en past zich tijdens het lopen zéér goed aan aan de bewegingen van de voet en nagel. Hierdoor voelt de gelnagel heel natuurlijk aan en wordt niet als storend ervaren.

Voorbehandeling:

Met mycose (schimmel) geïnfecteerde nagels worden dunner gefreesd, de schimmel zoveel mogelijk verwijderd en ontsmet. Gezonde en misvormde nagels worden alleen wat ‘opgeruwd’ en ontsmet. De gel wordt na het opbrengen welliswaar uitgehard onder de UV lamp máár blijft wel flexibel.

Nabehandeling:

Een LCN Pedique gelnagel groeit met de natuurlijke nagel uit, gemiddeld zal dit 3 maanden duren. Dit hangt natuurlijk ook geheel af van de groeisnelheid van uw teennagels. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden kunt u de gecorrigeerde nagel ook laten ‘opvullen’.

Tarieven:

LCN Wilde-Pedique French Pedicure 10 nagels € 47,75
Bij mycose nagels – inclusief flesje Mycosept 50 ml.

LCN Wilde-Pedique nagelreparatie grote teen € 15,00
overige tenen € 7,50

Dit inclusief de normale pedicurebehandeling.

LCN Witte Pedique foto