IBX

IBX

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel inscheuren? Harde, droge nagels die sterk lijken maar toch snel breken? Heb je Solar nagels of kunstnagels gehad en zijn die nagels wellicht op de verkeerde manier verwijderd waardoor je natuurlijke nagels zijn beschadigd? Tot nu toe werden de natuurlijke nagels behandeld met intensieve manicure behandelingen of het plaatsen van kunstnagels. Maar nu is er IBX nagelhersteller!

IBX IN HET KORT!
Het IBX systeem:

  • versterkt slappe en dunne nagels
  • vermindert witte vlekken
  • egaliseert ribbels/groeven
  • herstelt splijtende nagels
  • herstelt schilferige nagels
  • hydrateert droge nagels
  • verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
  • onzichtbaar aan de buitenkant
  • geschikt voor dames én heren!

WAT IS IBX?
IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

De IBX- herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats vindt in de salon.
Het is geen product voor thuisgebruik.

HOE WERKT IBX?
IBX werkt binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant.
Het IBX Systeem gebruikt warmte om voedende oliën (jojoba en avocado) diep in uw nagels te laten dringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard met LED/UV licht. Door het uithardingsproces vormt er zich een soepel netwerk van polymeren in de nagel dat werkt als een beschermend schild. Het verbindt de bovenste laagjes van de nagels. De conditie van de nagels wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd. Uw nagels worden gehydrateerd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen. Doordat de IBX formule zich hecht binnenin de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel.

IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt.
Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden.
IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak) gelakte nagel. En is dus een geweldige aanvulling op uw manicure of pedicure behandeling.

VOOR WIE IS IBX GESCHIKT?
IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.
Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel.
IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend).

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die chemokuren moeten of hebben ondergaan.
IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo.
IBX behandelplan bij chemopatiënten:
1x per week (bij voorkeur) ca. 3 weken vóór aanvang van de chemo kuren
1x per week tijdens de chemo kuren
1x per week of 1x in de 2 weken na de chemo kuren afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.
IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaatallergie.

IBX BEHANDELPROGRAMMA:IBX
Frequentie van de IBX behandelingen:
1 – Wekelijks
• Beschadigde en zeer dunne nagels
• Beschadigde en splijtende vrije randen
• Ernstig geribbelde en broze nagels of verticale scheuren
• Na (onjuiste) verwijdering van kunstnagels

2 – Elke twee weken
• Nagels die onderweg zijn naar herstel
• Moeite met nagelgroei
• Zwaar gegroefde nagels

3 – Elke drie/vier weken

IBX

• Als onderhoud om nagels in goede conditie te houden
• Onder gellak
• Mooie natuurlijke nagels met of zonder nagellak

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling.
Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed.
Dagelijks gebruik van nagelriemolie wordt sterk aangeraden.
Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en niet geknipt.
Gebruik altijd handschoenen bij werkzaamheden in de tuin.
Gebruik altijd handschoenen tijdens het schoonmaken met schoonmaakmiddelen
Gebruik altijd handschoenen tijdens het werken met chemicaliën.