CND SHELLAC™

BEHANDELINGEN

 Het populairste product van CND™ is CND Shellac™ brand 14+ day nail color. Tot wel twee weken (of langer) prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling!

In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle CND™ producten om de natuurlijke nagel gezond te houden. Er wordt dus niet gebuft op de natuurlijke nagel en CND Shellac™ wordt er ook niet vanaf gesoakt of gevijld. Hierdoor is CND Shellac™ geschikt voor elke klant die wil genieten van een slijtvaste polish tot wel twee weken lang.

Omdat ik volledig achter CND Shellac™  sta, geef ik je daarom twee weken garantie op je CND Shellac™ brand 14+ day nail color. Als er iets gebeurd met de Shellac op je nagels mag je kosteloos terug komen voor een reparatie. En als je de CND Shellac™ om de twee weken laat verzorgen dan wordt de Shellac kosteloos verwijderd.

Ook is er een 10 “strippenkaart”te koop dan kost een Shellac behandeling incl. manicure 22,50/keer.

Say Hello to CND Shellac

Uitgeroepen tot Winnaar: Beste Gel Polish Product.

 

 

BRISA LITE GEL™

BEHANDELINGEN

Met de Brisa Lite behandelingen heeft CND™ een ware doorbraak gerealiseerd in de wereld van gelnagels! CND™ Brisa Lite is een soakable gel die beter, gemakkelijker en veiliger voor de nagels is. Een goed alternatieve behandeling als je geen traditionele acryl of gel kunstnagels wilt hebben. Wel de voordelen van een gel niet de nadelen!

SMOOTHING GEL
De CND Brisa Lite ™ Smoothing Gel is een gellaagje die perfectioneert en het nageloppervlak glad maakt.

Ideaal voor dames die worstelen met zwakke of buigbare nagels. Smoothing Gel kan worden toegepast onder CND Shellac™ voor het verkrijgen van extra stevigheid en is geheel veilig en zonder beschadigen te verwijderen.

 

VINYLUX™

Met CND™ heb je top producten in handen. Voor CND Vinylux™ hebben de makers zich laten inspireren door de laatste fashion trends. Maar niet alleen de kleuren maken Vinylux™ speciaal. Bij het Vinylux™ systeem heb je geen basecoat meer nodig, deze is namelijk één met de colorcoat waardoor je weer tijd bespaart met de applicatie.

Mede hierdoor dankt Vinylux™ ook haar unieke hechting aan de nagel. De colorcoat heeft een droogtijd van slechts 8,5 minuut, waardoor je razendsnel weer door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Het systeem Vinylux™ bestaat uit een colorcoat en een topcoat die zijn ontworpen om samen te werken. Gebruik dan ook het hele systeem voor het gewenste resultaat en leef je uit met de eindeloze kleur mogelijkheden.

Nog betere hechting en chippen voorkomen? Gebruik CND Scrubfresh™ voor je CND Vinylux™ aanbrengt.

CND Vinylux™ kleurcoat € 14,95
CND Vinylux™ topcoat    € 14,95

45dbf7f1-0fad-4fe8-9ad2-eadf54cca124